De winkel

Ruim 1000m2 aan modeplezier onder één dak!

Bij van Beuzekom mode kunt u zich urenlang vermaken met meer dan 1000 vierkante meter aan modeplezier. Shop op een van onze drie afdelingen naar de laatste trends, laat u inspireren door onze stylisten en geniet van een lekker kopje koffie terwijl we samen met u op zoek gaan naar de perfecte outfit!

Girls Trend

Wanneer u onze winkel via de hoofdingang binnen komt, sta je direct op de Girls Trend afdeling. Hier presenteren wij onder anderen de wereldwijde topmerken Tommy Jeans, Levi’s, YaYa, Loavies, Colourful Rebel, Na-kd, Josh V, Circle of Trust, Bianco en Lofty Manner.

Deze merken zijn perfect voor de jonge, modische vrouw die zich graag kleedt in de laatste trends. Doordat er iedere week opnieuw nieuwe collecties binnen komen ben je er zeker van dat je de allerlaatste trends shopt!

Mrs. Fashion

De Mrs. Fashion bevindt zich op de bovenste split-level afdeling van de winkel. Deze afdeling is de aansluiting op de Girls trend afdeling en biedt een groot assortiment merken voor de modieuze vrouw.

Door de verbouwing van deze afdeling heeft het een moderne, eigentijdse uitstraling gekregen die aansluit op de andere afdelingen van de winkel.
U vindt op deze afdeling o.a. een shop van Expresso, en diverse andere merken zoals Geisha, Summum, Opus, Freebird, Mos-Mosh, ParaMi, Jane Lushka en Simple.

Man Cave

De man cave is dé one-stop-shop voor de moderne man. In de Man Cave shop de allerlaatste trends van de meest hippe merken van dit moment. Onder het genot van een goede kop koffie of een koud biertje adviseren onze stylisten jou welke items het beste bij jou passen.

No-nonsens en gezelligheid zijn de kernwoorden van deze afdeling, waar jij als stoere man voor elke gelegenheid terecht kunt.

In de Man Cave shop je de laatste trends van onder andere de merken Cast Iron, Tommy Jeans, Levi’s, Dstrezzed, Colourful rebel, NZA New Zealand Auckland en Vanguard.

Heb je een bruiloft of een feestje en moet je in het netjes verschijnen? Dan helpen we jou graag aan een prachtig kostuum van Benvenuto of een stijlvol colbert van Blue Industry!

Kijk voor openingstijden en overige informatie op

https://www.vanbeuzekommode.nl/contact