Blue Industry

Heren

Blue Industry is een herenmode merk van Nederlandse bodem. Het merk is met name gespecialiseerd in overhemden en colberts  van de beste kwaliteit en uitgewerkt met de meest bijzondere details. Knoopjes in verschillende kleuren, printjes in de kraag, en gekleurde draad, Blue Industry treedt echt in detail met zijn collecties.

Naast overhemden biedt de collectie natuurlijk ook bijpassende polo’s, t-shirts en broeken. Een merk voor echte mannen die van mooie kleding houden. De collectie van Blue Industry bij van Beuzekom mode bevindt zich in de prijscategorie tussen de €79,95 en €89,95 voor de shirts en tussen de €169,95 en €199,95 voor de colberts. De artikelen worden gemaakt in een ‘ hollandse slim fit’  wat inhoudt dat het getailleerd is, maar niet te smal. Het is dus perfect voor mannen die houden van kleding met een mooie slanke pasvorm.
Blue Industry werkt altijd met bijzondere kleuren en details in de colberts, en deze details zijn ook altijd terug te vinden in de hemden.

Het Nederlandse modemerk Jane Lushka staat bekend om zijn grote collectie in “travel-kwaliteit” in zwart en navy als basiskleuren en alle modische kleuren die bij het seizoen passen.

Blazers, broeken, jurken en blouses worden gemaakt van deze comfortabele kwaliteit. Jane Lushka kiest altijd voor iets extra’s in haar modellen. Zo wordt er gewerkt met ritsen, studs, knopen en ceintuurs om ieder kledingstuk uniek en speciaal te maken.

Natuurlijk is er ook altijd een basis collectie in zwart en navy te verkrijgen. Deze modellen zijn tijdloos en altijd met elkaar te combineren.

Bij van Beuzekom mode vindt je altijd een groot aanbod van dit mooie merk naast vele andere merken als Expresso, Summum, Simple, Mos Mosh en nog heel veel meer.