L1060172

BLUE INDUSTRY

Shop de nieuwste collectie van Blue Industry in de Online Man Cave @ van Beuzekom mode!

Blue Industry is een herenmode merk van Nederlandse bodem. Het merk is met name gespecialiseerd in overhemden en colberts  van de beste kwaliteit en uitgewerkt met de meest bijzondere details. Knoopjes in verschillende kleuren, printjes in de kraag, en gekleurde draad, Blue Industry treedt echt in detail met zijn collecties.

Naast overhemden biedt de collectie natuurlijk ook bijpassende polo’s, t-shirts en broeken. Een merk voor echte mannen die van mooie kleding houden. De collectie van Blue Industry bij van Beuzekom mode bevindt zich in de prijscategorie tussen de €79,95 en €89,95 voor de shirts en tussen de €169,95 en €199,95 voor de colberts. De artikelen worden gemaakt in een ‘ hollandse slim fit’  wat inhoudt dat het getailleerd is, maar niet te smal. Het is dus perfect voor mannen die houden van kleding met een mooie slanke pasvorm.

Blue Industry werkt altijd met bijzondere kleuren en details in de colberts, en deze details zijn ook altijd terug te vinden in de hemden.

Je combineert de gave tops van dit merk op een stoere jeans van Cast Iron of Vanguard om jouw outfit helemaal compleet te maken!