Levi’s

Dames en heren

Levi’s Strauss, jeans zoals jeans bedoeld is

De van oorsprong Duitser Levi Strauss start in 1853 zijn bedrijf in San Francisco. In 1873 ontwikkeld hij samen met Jacob Davis de eerste echte “blauwe jeans”. Als logo voor het merk gebruiken ze twee paarden waarmee ze de ongelofelijke kracht van de Levi”s Straus kleding aanduiden. In 1890 veranderen ze de naam van XX naar 501. Het model wat voor een ieder nog steeds het boegbeeld van het merk is.

In 1908 wordt het merk Levi’s geregistreerd in Japan en al snel krijgt het merk wereldwijd bereik. Een jaar later wordt de collectie uitgebreid tot een echte kledinglijn. In 1934 wordt de eerste Levi’s voor 501 voor vrouwen gemaakt, met een modieuze hoge taille. Vanaf dat moment is Levi’s als merk niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Er worden nieuwe modellen Jeans toegevoegd en de kledinglijn wordt verder uitgebreid met tops naar de collecties zoals wij die nu kennen.

Bij van Beuzekom mode vind je Levi’s zowel voor de dames op de jeans-afdeling en voor de mannen in de Man Cave. Natuurlijk vind je de 501 in de collectie, maar ook de andere modellen en de logo-shirts en sweaters.

Levi’s is alleen in de winkel verkrijgbaar.