Algemene voorwaarden

Wij zijn enorm blij om u als klant te mogen verwelkomen, zowel in onze winkel in het prachtige Gorinchem als in onze webshop! Om te zorgen dat het allemaal goed en eerlijk gebeurt, kunt u hier onder de algemene voorwaarden lezen die wij hanteren voor onze online bestellingen.

Heeft u hierover een vraag en/of een opmerking? Laat het ons weten via webshop@vanbeuzekommode.nl .

Artikel 1 – Identiteit van de ondernemer

van Beuzekom mode VOF
Handelend onder de naam: van Beuzekom mode
Botersteeg 17
4201 JP
Gorinchem
KvK: 23079705
BTW: NL0803523877.B01

Je kunt ons bereiken via:
Tel: 0183-631515
Mail: webshop@vanbeuzekommode.nl
Facebook: www.facebook.com/vanbeuzekommode
Instagram: www.instagram.com/vanbeuzekommode

Artikel 2 – Totstandkoming van de overeenkomst

De overeenkomst tussen van Beuzekom mode en de consument komt tot stand, wanneer de consument de bestelling op www.vanbeuzekommode.nl heeft afgerond en deze door van Beuzekom mode middels een email is bevestigd. Mocht je de bestelling onverhoopt toch willen annuleren, laat het ons dan zo snel mogelijk even weten. Anders bestaat de kans dat het pakket al naar je onderweg is.

Artikel 3 – De prijzen

De prijzen op deze site zijn inclusief BTW. Daar waar het een actieprijs betreft, wordt dit duidelijk op de site gecommuniceerd. Wij hanteren op onze webshop dezelfde prijzen als in onze winkel in Gorinchem. Er worden géén verzendkosten in rekening gebracht. Ook bij ruilen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Alleen als een bestelling retour komt, zijn de verzendkosten volledig voor uw eigen rekening.  

Artikel 3 – Levering

Van Beuzekom mode werkt met de grootste zorgvuldigheid bij het verzenden van de bestelde artikelen en het in ontvangst nemen van retour- en ruilzendingen. Van Beuzekom mode verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde waarop ze binnen zijn gekomen. In de regel vindt de levering plaats binnen 3 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen en geaccepteerd. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of omdat de levering om een andere reden vertraging ondervindt, dan krijgt u daar zo snel mogelijk bericht van, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat de bestelling is geplaatst. Artikelen die op werkdagen voor 16.00 uur zijn besteld worden de navolgende werkdag bezorgd. Als u bestelt op vrijdag na 16.00 uur wordt uw bestelling op dinsdag de navolgende week bezorgd.

Artikel 4 – Bezorgadres en leveringsservice

U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen of u kunt een afwijkend bezorgadres opgeven. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bestelling kosteloos op te halen bij ons in de winkel.  

Artikel 5 – Herroepingsrecht, ruilen en retourneren

Voor uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode hebt u een herroepingsrecht; dit betekent dat u de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen van uw kant de artikelen die u hebt ontvangen te retourneren. In dat geval vragen wij u het artikel onbeschadigd en zo veel mogelijk in de originele verpakking te retourneren, inclusief de ingevulde retourbon.
Artikelen in de Sale met 50% korting of meer nemen wij niet retour.
U krijgt uw geld dan teruggestort op dezelfde rekening als waarmee u uw bestelling hebt betaald. Houdt u daarbij rekening met een verwerkingstijd van 10 werkdagen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om ongebruikte en onbeschadigde artikelen terug te brengen of om te ruilen in onze winkel in Gorinchem. Hier zitten vanzelfsprekend geen extra kosten aan verbonden.

Indien u een ‘foutieve’ bestelling ontvangt, kunt u de bestelling retourneren en gebruikmaken van het retour- en ruilformulier.

Artikel 6 – Transportgarantie

Het risico van beschadiging en/of vermising ligt tot aan het moment van bezorging bij van Beuzekom mode, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. Mocht uw pakket beschadigd binnen komen, neemt u dan direct contact op met van Beuzekom mode of

Als u vóór het openen van uw pakket schade constateert aan de verpakking, neem dan meteen contact op met van Beuzekom mode of meld dit aan de transporteur. Als u het pakket al hebt geopend op het moment dat u de schade constateert, moet u de aanwijzingen op het bij de zending gevoegde retour- en ruilformulier volgen. Ongebruikte beschadigde artikelen worden kosteloos door ons vervangen.

Artikel 7 – Leeftijdsgrens

De minimale leeftijd om een bestelling te plaatsen in onze webshop is 16 jaar.

Artikel 8 – Reclameren

Mocht u niet tevreden zijn over het geleverde artikel, neemt u dan contact op met van Beuzekom mode binnen één maand nadat het gebrek zich heeft geopenbaard, dan wel dat u daar redelijkerwijs kennis van heeft kunnen nemen. Een ingediende klacht wordt binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst beantwoord.

Mochten we iets langer de tijd nodig hebben om uw klacht te verwerken, antwoorden wij binnen de termijn van 14 dagen met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een inhoudelijke reactie kunt verwachten. Wij proberen klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen.


Artikel 9 – Afwijkende of aanvullende voorwaarden
Afwijkende of aanvullende voorwaarden, anders dan in deze Algemene Voorwaarden bepaald mogen niet ten nadele van de consument zijn en moeten schriftelijk worden vastgelegd, danwel op een eenvoudige manier door de consument kunnen worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager.