YaYa Nederlandse stoere mode voor de zelfverzekerde vrouw

 

 

Dit prachtige merk van Nederlandse bodem haalt haar inspiratie uit invloeden van verschillende culturen over de wereld. De collecties van dit Nederlandse merk zijn over het algemeen vrouwelijk casual te noemen met een knipoog naar nonchalance.  De collecties worden gemaakt voor de hedendaagse, zelfverzekerde vrouw die houdt van een actief leven en waardering heeft voor ‘the little things in life’. De kleuren die voor de collectie gebruikt worden zijn over het algemeen ingetogen, warme kleuren. De stoffen zijn altijd van natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en voor de winters mooie wolsoorten. Om de collectie vrouwelijk  en stoer te houden wordt gebruik gemaakt van details zoals kant en mooie knopen, borduursels en ritsen. De collectie is qua kleuren en materialen altijd volledig op elkaar afgestemd en alles kan dus met elkaar gecombineerd worden.

Bij van Beuzekom Mode hebben wij  een speciale Yaya  shop met een groot aanbod van dit mooie merk omdat wij van mening zijn dat de Yaya vrouw altijd bij ons moet kunnen slagen, en in een mooie stoere outfit van haar actieve leven kan genieten.
U bent van harte welkom om de prachtige collecties te komen bekijken en passen, natuurlijk zijn er onze mode-adviseurs om u te helpen de juiste outfit samen te stellen.

U vindt bij van Beuzekom mode o.a. ook, Opus, EspritExpresso, Summum  en veel andere mooie merken