Tramontana, elegante stijlitems voor de modebewuste vrouw

Tramonta is een label van Nederlandse bodem dat in 1985 is opgericht voor de zelfverzkerde vrouw die van betaalbare trends houdt.

Met een collectie van stoere basics tot modische stijlitems biedt Tramontana voor iedere hedendaagse vrouw een passende outfit.
Tramontana staat garant voor een fantastische pasvorm en hoge kwalieit, welke vrouw wil dat nou niet.
Of je nu op zoek bent naar een outfit voor een feestje, voor op kantoor of gewoon casual, in de collectie van Tramontana zit zeker het item dat je zoekt.

 

In de collectie van Tramontana vind je veel leuke jurkjes, veelal uitgewerkt en daardoor zeker geschikt voor een feestje of een diner.
Zoek je een zakelijke outfit?Dan vind je in de collectie leuke jasjes en soepelvallende shirts en blouse gecombineerd met een rokje of een broek.
Zoek je iets meer casual, dan biedt dit Nederlandse label een stoere jeans met een lekker vest of een grof gebreide trui.

Bij van Beuzekom mode vind je een groot aanbod uit de collectie van Tramontana.
Ben jij die zelfverzekerde vrouw, kom dan zeker langs bij ons in de winkel om de collectie van Tramonta te bewonderen en te passen.
Natuurlijk staat ons team van mode adviseurs van de casualafdeling voor u klaar om u te helpende juiste outfit samen te stellen.
Op de casual-afdeling vind je ook de collecties van Geisha, Esprit, Summum, Expresso en Poools.