State of Art, vernieuwende, Nederlandse mode in verschillende stijlen

Een grote naam tussen de merken van de hedendaagse mannenmode is State of Art.

Dit van origine Nederlandse merk vindt zijn oorsprong in 1936 in Lichtenvoorde en heeft zich de afgelopen jaren bewezen als publiekslieveling van de Nederlandse man.

Door steeds te komen met vernieuwende, stoere en modische stijlen, die gegoten worden in een goede pasvorm, houdt State of Art altijd rekening met de wensen van de actieve modische man.
De collectie is  bestaat ieder seizoen uit een compleet beeld in mooie modische kleuren en dessins. Van hemden, sweatshirts, pullovers en vesten tot jeans en stoere 5 pockets, het is te vinden
in de collectie van State of Art bij van Beuzekom mode.                                    

Alle kleur thema’s zijn altijd compleet op elkaar afgestemd en zijn onderling prima te combineren. Bij de pullovers en vesten is altijd een perfect passend hemd te vinden en natuurlijk ook een bijpassende jeans.
In de zomer is de collectie uitgebreid met bermuda’s, polo’s en t-shirts, natuurlijk ook weer prima met elkaar te combineren.

Buiten de seizoen-collectie brengt State of Art ook een compleet thema onder State of Art Racing. Deze collectie bestaat uit items met een knipoog naar Auto Racing, uitgewerkt met stoere details.