Sandwich, uitgewerkte kleding die altijd weer verrast, voor de optimistische vrouw

Dit merk van Nederlandse bodem is ontstaan vanuit de gedachte om tijdloze, waardevolle items te creëren voor de moderne vrouw. Tot op de dag van vandaag ligt de focus op het maken van kleding van kwaliteitsingrediënten die op een stijlvolle en verrassende manier zijn samengebracht. Sandwich vrouwen begrijpen en waarderen deze kwaliteit niet alleen, maar blijven geprikkeld om steeds weer te kijken wat het merk nu weer brengt. Niet alleen is het merk dus favoriet bij veel Nederlandse vrouwen, inmiddels is het zelfs uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

 

 

 

 

 

 

 

Sandwich staat voor draagbare mode, maar zit toch vol verrassingen waarbij de schoonheid zit in onverwachte details. De kleding wordt gebracht in een down-to-earth stijl, voor de vrouw die het leven fantastisch vindt en de schoonheid in de kleine dingen ziet, met een lach op haar gezicht.

Of het nou opgestikte ruches zijn, een asymmetrische zoom, of een vernieuwend gesneden lijn, Sandwich geeft aan ieder kledingstuk een unieke twist en maakt het individualistisch draagbaar, precies goed voor het echte leven.

Het gezin, familie en vrienden zijn belangrijk voor de Sandwich-vrouw en zij vindt het met name belangrijk om te genieten van de mooie momenten samen. Hierbij hoort natuurlijk mooie kleding om samen te relaxen, te lachen en nieuwe herinneringen te creëren. De collectie van Sandwich bestaat altijd uit mix en match items, die eindeloos met elkaar te combineren zijn. Verschillende rokjes, broeken en tops in modieuze kleuren die elkaar aanvullen en met afwerkingen die fantastisch bij elkaar passen, Sandwich biedt je alles wat je nodig hebt om goed voor de dag te komen. Of dat nou tijdens je werk is, gewoon in huis, of tijdens een etentje.

De filosofie van Sandwich is simpel: geniet voluit van elke dag en ieder moment in de kleding die bij je past. Hierdoor past dit merk precies bij van Beuzekom mode.