Van Beuzekom mode Gorinchem

van Beuzekom mode staat voor…

Ruimte
Een prachtig grote winkel van meer dan 1000 m², waarbij aandacht wordt geschonken aan dames, heren en jongeren. In de winkel zijn op verschillende plekken loungebanken  geplaatst waar u heerlijk kunt genieten van een lekker kopje koffie of thee tijdens het winkelen.

Persoonlijk
Van Beuzekom mode is een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat. Bij ons staan service en beleving hoog in het vaandel. Onze modeadviseurs verdiepen zich in uw wensen en voorzien u van professioneel en eerlijk advies.

Stijl
Van Beuzekom mode biedt niet alleen mode voor elk type man of vrouw, maar ook voor elke gelegenheid. Ons diverse aanbod aan merken zorgt ervoor dat u elke gewenste stijl bij ons terug vindt.

Up-to-date
Mode is veranderlijk. Ons assortiment daarom ook. Bij van Beuzekom mode zijn wij continue op zoek naar de nieuwste merken en trends. Bijna wekelijks  vindt u bij ons nieuwe artikelen volgens de laatste trends.

Mode op maat
Bij de service die wij bieden hoort ook het op maat maken van kleding. Tegen een geringe vergoeding maakt onze ervaren externe partner uw kleding graag helemaal naar wens.

Sparen voor korting
Vaste klanten worden bij van Beuzekom mode beloond. Iedereen kan zich in de winkel aanmelden als vaste klant, waarbij u direct deelneemt aan ons spaarsysteem. Voor iedere €20,- die u in de winkel besteedt spaart u één punt. Twee keer per jaar ontvangt u van ons een waardecheque met het aantal gespaarde punten in euro’s. Dit kan dus oplopen tot een flinke korting!