OPUS, de fashion musthave voor iedere vrouwelijke garderobe

Het begon in de herfst van 2000 als speciaalzaak voor broeken. Sinds het voorjaar van 2007 is OPUS echter uitgegroeid tot het presenteren van trendy, complete outfits die niet door de leeftijd, maar juist door stijl zijn gedefinieerd. Dat is terug te zien in de waarden van dit Nederlandse merk: vrouwelijk, casual, helder en individueel.

Met hoogwaardige materialen en een uitstekende pasvorm biedt Opus zowel basic kleding als echte mode-items. Dankzij deze collectie van OPUS beleven vrouwen bewust hun vrouwelijkheid door middel van kleding. Dit merk hoort thuis in de garderobe van iedere modebewust vrouw.

OPUS gaat graag de uitdaging aan om op het juiste moment het juiste product te maken. De uitgekiende accessoires, hoogwaardige materialen en perfecte pasvorm van alle items onderstrepen de stijl en zorgen ervoor dat OPUS-items een echte fashion musthave worden. Twijfels en de moed om fouten te maken om hun doelen te bereiken, liggen aan de basis om iets nieuws vorm te geven. Voor OPUS is mode ‘design in beweging’ en daarom gaan zij elke dag een stukje verder…

Continuïteit, duurzaamheid en eerlijkheid zijn belangrijke factoren voor OPUS. Hierbij geldt: liever klasse dan massa. De items zijn altijd stijlvol en te mixen en matchen tot jouw eigen stijl. Zo kun je OPUS heel nonchalant dragen, maar ook heel elegant chique, het ligt er maar net aan hoe je het combineert. Bij van Beuzekom mode helpen wij jou graag om te ontdekken hoe jij de items van dit merk het beste draagt, zodat het helemaal jouw eigen stijl wordt. Deze mix en match mogelijkheden zorgen ervoor dat OPUS een damesmerk is voor vrouwen van elke leeftijd. Want welke vrouw houdt nu niet van mooie items, eindeloze combinatiemogelijkheden en een merk dat nadenkt over hoe het lichaam van de vrouw uitkomt in kleding?

 

OPUS--SHOP-THE-LOOK-23-11-2

 


 

Opus-shop-the-look-10-11-20