Mavi jeans, stop de zoektocht naar de ideale spijkerbroek

Mavi jeans is een jong, vooruitstrevend denim-merk dat in 1991 is opgericht in Turkije.. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot één van de grootste jeansfabrikanten ter wereld. Het van oorsprong Turkse merk (Mavi betekent ‘blauw’) richt zich op een hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm. Beroemdheden als Kate Winslet, Katherine Heigl, Adriana Lima en Lady Gaga zijn al in een Mavi gesignaleerd.

De collectie van Mavi kent diverse pasvormen van laag tot midden-hoog en van skinny tot regular, kortom voor ieder figuur een perfecte jeans. Natuurlijk in diverse wassingen maar ook trendy broeken zoals bijv. een fake leather zijn altijd in de collectie van mavi te vinden. Bij van Beuzekom mode vind je een uitgebreid assortiment van dit denim merk, en natuurlijk kunnen onze verkoop-adviseurs je alles vertellen over de wassingen en de pasvormen van de diverse modellen.

 

anayatay2-s   anayatay1-s

 


 Bekijk de foto’s van de diverse modellen van MAVI. 

Zoals je ziet bestaat de collectie van Mavi uit een groot aantal modellen en wassingen. Om te weten of wij de broek die je zoekt echt op voorraad hebben kun je altijd telefonisch contact opnemen met onze winkel of gezellig langskomen om de collectie te passen en te bekijken.