Banner J&J

Jack & Jones, verrassende en betaalbare mode die blijft verrassen

Over de afgelopen jaren is jack & jones uitgegroeid tot een van de meest populaire merken onder Nederlandse mannen.
Er wordt meerdere malen per seizoen een nieuw beeld aangeboden, wat ervoor zorgt dat u elke keer als u komt kijken, weer verrast wordt door nieuwe artikelen in de juiste, modische kleuren. Jack & Jones kenmerkt zich door de grote variatie aan producten in de collecties, en de steeds terugkomende vernieuwing in de producten. De artikelen hebben veelal een slank gesneden pasvorm, maar gezien het feit dat er ook tot grote maten ingekocht wordt, kan nagenoeg elke man zich ieder seizoen weer in deze collecties vinden.

jjorBrokeSweat_BurgundyMelange_12089837_magazine

Jack & Jones Jeans

De jeans van Jack & Jones variëren in prijs tussen de €59,95 en de €99,95 en zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, modellen, pasvormen en uitwerkingen. Van de stoere man die bijvoorbeeld een ‘destroyed’ denim wil hebben, tot de man die voor zijn kantoorbaan op zoek is naar een comfortabele basic jeans. Mede door de hoogwaardige kwaliteit en de variatie in modellen zijn de jeans van Jack & Jones geliefd bij een groot deel van de Nederlandse mannen. Kijk voor meer informatie en een overzicht van de bij van Beuzekom verkrijgbare modellen op de subpagina van Jack & Jones Jeans.

Bent u nieuwsgierig geworden? Komt u dan gerust eens kijken naar de uitgebreide collectie van Jack & Jones bij van Beuzekom mode in Gorinchem! Natuurlijk als u naar iets specifieks op zoek bent, of graag wat meer informatie wilt over dit merk kunt u altijd contact met ons opnemen op info@vanbeuzekommode.nl . U kunt natuurlijk ook deze pagina in de gaten houden, die gedurende het seizoen gevuld zal gaan worden met beelden en sfeerimpressies van de verkrijgbare collectie Jack & Jones bij van Beuzekom.