Happy Socks, de hipste uniseks sokken  met de leukste prints in de nieuwste  kleuren van het seizoen bij ons verkrijgbaar

De collectie van Happy Socks is ook bij van Beuzekom mode te vinden. Heel veel ‘gekke’ print sokken in de kleuren van de nieuwste  collecties.
Dit nieuwe stijlicoon is nieuw in het straatbeeld en wordt steeds meer opgepakt. Dus als je je sokken wil afstemmen op de mode van nu dan zijn Happy Socks een absolute musthave.

Het is leuk om Happy Socks te dragen in je sneakers, zodat ze goed zichtbaar zijn onder een broek met opgerolde broekspijpen! Voor de dames is het momenteel ook helemaal hip om de felgekleurde sokken te dragen in je pumps of je loafers.

Deze sokken zijn allemaal ‘unisex’, wat wil zeggen dat ze door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. Er zijn twee maten, namelijk 36-40 & 41-46. Dit vergemakkelijkt het als u ze aan iemand cadeau wilt doen.

Ieder seizoen komen er nieuwe prints bij, natuurlijk steeds weer in de laatste modekleuren. Maak je outfit bij van Beuzekom mode dus af met een paar hippe Happy Sock.

 

 In de winkel verrassen wij u graag met nog meer printjes en kleurtjes