banner

Cowboysbag, dè accessoires die uw outfit compleet maken 

Het merk is opgericht in 1980 in Amsterdam en levert sinds die tijd echte leren producten van de hoogste kwaliteit. Zoals velen al weten zijn de tassen van Cowboysbag en de riemen van Cowboysbelt niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Toch zijn er nog genoeg mensen die niet op de hoogte zijn van de leuke aparte riemen en de mooie modieuze tassen. Het merk is er van overtuigd dat het echte leer zorgt voor producten van de hoogste kwaliteit en een bepaalde persoonlijkheid met zich mee brengt.

Cowboysbag van Beuzekom mode Gorinchem

Om uw outfit compleet te maken heeft van Beuzekom mode de kwalitatief zeer sterke, met de hand gemaakt lederen riemen en tassen van Cowboysbag in de collectie.  De producten van dit populaire merk sluiten naadloos aan op de stijl van Jack & Jones, Cast Iron en Vangaurd en voor de dames bij GeishaMaviOnly en Vila.

Cowboysbag van Beuzekom mode Gorinchem

Dus heeft u nog een mooie riem nodig die bij uw schoenen past, een stoere riem om uw nieuwe outfit af te maken of een riem die simpelweg uw broek omhoog houd? Kom dan naar van Beuzekom mode om onze uitgebreide Cowboysbag collectie te bekijken.