Cast Iron, interessante, modische items voor de stijlvolle man

In het bijzonder de jonge, trendy man die houdt van nét wat meer details en verrijkingen aan zijn kleding zal zich in de collectie van Cast Iron zeer goed kunnen vinden!

Cast Iron is onderdeel van het bekende Nederlandse modehuis Just Brands; ook het thuis van de stoere merken PME Legend en Vanguard. Kenmerkend voor deze merken is dat ze precies snappen hoe de Nederlandse man in elkaar zit, en hun collecties hier ook op aanpassen. Cast Iron maakt bijvoorbeeld in de collectie veel gebruik van met olie gewassen stoffen, stofmixen met katoen en elastan, net wat apartere ritsjes en leuke zakverwerkingen. Dit alles wordt gemaakt in artikelen met een slanke pasvorm, waardoor de jonge, modische man zich er nóg meer in thuis voelt.

Cast Iron heeft net als zijn grote broers PME en Vanguard zijn eigen jeans collectie. Mooie uitgewerkte jeans in diverse wassingen met een perfecte pasvorm.

Ook voor dit merk kunt u ten alle tijden terecht in de Man Cave by Beuzekom mode! Ons team staat altijd voor u klaar om u meer te vertellen over de collectie, u advies te geven over de pasvormen of natuurlijk om u te helpen om een mooie outfit uit te zoeken.