Sanne blogt over My66 sieraden

10882309_742738609137257_9192329572342112583_n

 

MY66 is meer dan een mooie armband

25 januari 2015, de eerste keer mee op pad met het team van Beuzekom Mode. Op weg naar de modefabriek.

 Een erg intensieve dag, veel indrukken, maar het maakt je ook heel hebberig! We komen onderweg een leuk sieradenmerk tegen, genaamd MY66. Een leuke aanvulling naast de kledingmerken in de winkel. Een eigentijds label voor een breed publiek. We durven het aan om een aantal armbanden te bestellen, een niet al te grote hoeveelheid. Lia, Romy en ik kiezen de armbanden uit voor in de winkel. Eerst maar eens zien of het loopt.

MY661

 Leer speelt de hoofdrol in het design van de MY66 armbanden. Het kenmerkt zich door ingetogen kleurgebruik, dat maakt het ook passend bij elke outfit. Het leer komt uit India, hier wordt een klein gedeelte van de MY66 armbanden gemaakt. Er wordt samengewerkt met  Indiase bedrijven. Een deel van hun omzet gaat naar het ‘Trustfund for women’ dat kansarme ongeschoolde vrouwen kansen geeft op zelfstandige ontwikkeling. ‘Strong & Proud’ is dan ook het motto van MY66.  Een belangrijk kenmerk is  ook de zwarte cadeauverpakking. Dat maakt het leuk om aan iemand cadeau te doen, maar ook om jezelf te trakteren!

MY662

 Vervolgens aangekomen in de winkel, gaan de armbanden als een speer! Bezoekers in de winkel zijn ontzettend enthousiast. En voor we het weten zijn de armbanden bijna uitverkocht! Ook voor moederdag was het een geliefd cadeau om te geven.

 Het kwam goed uit dat er weer een bezoek gepland stond aan de modefabriek op maandag 13 juli.

Deze keer pakken we het groter aan. De nieuwe collectie van MY66 is nu behoorlijk uitgebreid en bevat nu ook tassen, portemonnees, kettingen, leuke giftsets en leren armbanden voor mannen.

 Prosecco, Blueberry of wordt het toch een Green Salad? Een kleine greep uit de collectie van MY66. De armbanden zijn voorzien van allerlei leuke namen. Niet zomaar, want ze steunen met MY66 ook het wereldvoedselprogramma van de VN.

 Nu we er een deel van de winkel mee hebben gevuld, is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen! Een speciale MY66 wand, met de nieuwste items. Nu ook voor mannen en te vinden in de Man Cave!

MY66 bij RTL LifeStyleExperience: https://www.youtube.com/watch?v=QXdycymwQUg

 

 Sanne.