Marcella Blogt over de Mode fabriek 2015.

560118_10151984362504512_1990575567_n

 

Marcella brengt jullie op de hoogte van ons bezoek aan de modebeurs voor zomer 2016 in Amsterdam. 
Marcella werkt sinds begin 2015 bij van Beuzekom mode als mode-adviseur. Ze is verantwoordelijk voor onze YAYA shop, maar is ook op de andere afdelingen te vinden.

 

Mode fabriek 2015

Maandagmorgen 8:30. Een vroegertje zo na het weekend, maar deze morgen staat in het teken van fashion en is het begin van een inspirerende dag. We vertrekken 5 minuutjes later dan gepland, samen met Sanne en Romy stappen we bij Robin van Beuzekom in de auto.  Eenmaal in de auto krijgen we er goed zin in en is het ritje binnen no time gereden. Na 40 minuten komt het bord van de RAI Amsterdam in zicht en parkeren we de auto ondergronds. We zijn zelfs nog te vroeg, want precies om 10:00 mogen we de beurs op. Vol goede moed starten we de eerste stand met wat fraaie jasjes van Reset. We worden opgehouden door vertegenwoordigers. Op zo’n dag draait het vooral om netwerken. Vluchtig proberen wij ons verder te dringen door de menigte en komen bij de volgende stands. In de verte zien we Soaked in Luxury en Tramontana. Soaked in Luxury wordt ons nieuwe label op de young womens floor. De Soaked in Luxury style is modern, vrouwelijk en wordt niet onopgemerkt. Ook Tramontana ziet er weer gelikt uit. Tramontana staat voor trendy, betaalbaarheid, optimale pasvorm en hoogwaardige kwaliteit.  

 modefabriek damesmodefabriek 12

Bij ieder stand worden we overladen met heerlijke delicatessen en tegen 12:00 hebben we voor ons gevoel al 3 maaltijden achter de kiezen. Aangekomen bij DEPT krijgen we nog een heerlijke pastasalade als toetje. Deze mogen we ook zeker niet onderschatten wat betreft de hoeveelheid en smaak.  

Dan is het weer tijd om te werken. We lopen tegen een paar aantrekkelijke Scandinavische labels aan. Clean en minimalistisch, maar waarschijnlijk te onduidelijk tussen de collectie.  

Studio Anneloes is gelijk in topvorm. Een sterke uitstraling, Hollandse pasvorm, kwalitatief goede stoffen en al enige tijd op het oog. We zien het helemaal zitten.  

Snel nemen we nog een kijkje op de herenafdeling. Maar deze is al grondig geïnspecteerd door de heren van van Beuzekom. 

Tevreden en vol ideeën lopen we terug naar de uitgang. Desondanks hebben we 4 uur rondgestruind op de beurs. Het is nog vroeg in de middag, dus besluiten we een tussenstop te maken bij, last but not least, YAYA. 

De showroom was nog niet volledig af, maar we konden de nieuwe voorjaars en zomer collectie van 2016 goed bewonderen. Eerlijke en authentieke items met een edgy twist of nonchalante pasvormen. Dit merk kunnen wij niet meer missen binnen de collectie. Een aanvulling in de kledingkast voor iedere vrouw.